Ronald Gavril a cucerit centura WBC Latino! Spectacol total la gala organizată de Anamaria Prodan: „Nici nu am aer!” (2024)

Ronald Gavril a profitat de abandonul lui Carlos Gallego Montijo și și-a trecut în cont centura WBC Latino la categoria semigrea. Mexicanul a fost nevoit să abandoneze în repriza a șaptea după o accidentare la brațul stâng. A fost spectacol total la debutul Anamariei Prodan ca promotor de box.

Ronald Gavril a cucerit centura WBC Latino! Spectacol total la gala organizată de Anamaria Prodan: „Nici nu am aer!”

Pugilistul Ronald „The Thrill” Gavril, iubitul Anamariei Prodan, a dominat partida împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo și a obținut cea de-a 25-a victorie la profesioniști (20 KO). Sportivul român în vârstă de 37 de ani a înregistrat și 3 înfrângeri.

ADVERTIsem*nT

Anamaria Prodan a fost cea care a organizat cu succes Gala Boxing Fighting Championship, care a avut loc în Sala Polivalentă din Craiova. Ronald Gavril a revenit în ring după o pauză de 12 ani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gala de box de la Craiova a ajuns până la urechile legendarului Floyd Mayweather.

Dani Coman, fostul mare portar al Rapidului, a fost una dintre personalitățile prezente la gala de box de la Craiova. După încheierea meciului lui Ronald Gavril, Anamaria Prodan a oferit primele declarații. Logodnica sportivului a trăit partida la intensitate maximă. „Am avut emoții mari. Abia acum am început să respir.

ADVERTIsem*nT

Emoțiile sunt mai mari decât la fotbal, nu se compară. Așa trăiesc fiecare meci de box și fiecare meci de fotbal. Meciurile cu Ronald mă omoară. Nici nu am aer.

„Titlul rămâne în România și sunt atât de fericită”

Știu că nu aude nimic din ce spun antrenorii. Îți dai seama. Am simțit fiecare lovitură pe care a primit-o Ronald. De-asta mă și mișcam. Titlul rămâne în România și sunt atât de fericită că și-a pus în palmares și această centură, la Craiova, acasă la mine.

  • • Fotbalistul de la FCSB pe care Marius Șumudică îl vrea la naționala lui Edi Iordănescu: „Să iasă MM să recunoască acum”

  • • „Liber să fiu ultra”. Liviu Ungurean, prima reacție după ce a fost eliberat din arest

  • • Contre între FRF și saudiți pentru recuperarea lui Andrei Burcă. Noi îl vrem la EURO, ei pentru salvarea de la retrogradare

  • • Imagine uluitoare pe „Municipal”! Ce s-a întâmplat în tribune la FC Botoșani – CS Mioveni 1-0. Foto

ADVERTIsem*nT

Trebuie să mă duc să-l iau în brațe și să ne liniștim. Urmează gala de la Zalău unde suntem invitați în câteva zile. Urmează o vacanță de câteva zile. Ronald, de la 15 ani, are 3 antrenamente pe zi. Vacanțele noastre sunt între cele 3 antrenamente pe zi.

Urmează o altă gală în noiembrie. Așteptăm data perfectă cu meciuri foarte tari, probabil cu o centură mondială. Probabil în București. Este prima oară în istorie când sunt două centuri mondiale într-o singură gală.Publicul mi s-a părut foarte bune, mă bucur că ați fost alături de noi”, a declarat Anamaria Prodan.

ADVERTIsem*nT

„A fost bine, centura a rămas în România. Am avut un meci dificil cu un sportiv puternic din Mexic, un stat care produce foarte mulți campioni. La ei, boxul profesionist e pe primul loc. A trebuit să controlez adversarul, să-l țin la distanță, să nu se apropie de mine. A cedat loviturilor. Sunt bine, sunt fericit, sunt acasă. A fost bine pentru mine că a cedat. Mă așteptam să fie puternic.

Îmi doream de mult să joc în România și iată că s-a întâmplat. Familia mi-a fost alături, a fost ceva unic. Oltenii au venit la gală, știam că sunt iubitorii sportului de contact. M-au susținut și le mulțumesc. Am avut emoții”, a spus și Roland Gavril, la finalul meciului.

Flavius Biea a cucerit centura WBC Latino în gala de la Craiova

Flavius Biea a cucerit, de asem*nea, centura WBC Latino la categoria mijlocie după victoria obținută după 7 reprize împotriva argentinianului Jonathan Jose Eniz. Sud-americanul a abandonat din cauza unor dureri la umărul drept.

A fost cea de-a 24-a victorie la profesioniști (12 KO) a pugilistului timișorean. Flavius Biea a suferit o singură înfrângere. Claudiu Ienci, Amansio Paraschiv, Cristian Filip, Mirel Drăgan sau James Chereji au mai urcat în ring vineri seară în gala de la Craiova.

ADVERTIsem*nT

Ronald Gavril a cucerit centura WBC Latino! Spectacol total la gala organizată de Anamaria Prodan: „Nici nu am aer!” (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.